XXI Ювілейна міжнародна виставка індустрії краси
20-22 вересня 2022 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Приєднуйтесь до благодійної акції «Монетки дітям»: 25 здавай – дітям допомагай!

news
За ініціативи Національного банку України Фонд «Таблеточки» проводять всеукраїнську благодійну акцію «Монетки дітям» на підтримку онкохворих дітей.
Приєднуйтесь до благодійної акції «Монетки дітям»: 25 здавай – дітям допомагай!
Мета – зібрати монети номіналом у 25 копійок та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком.

22–24 вересня у рамках виставок InterCHARM-Україна та Pro Beauty Expo у вас буде можливість покласти монети номіналом 25 копійок у спеціально призначені контейнери, що будуть розташовані по усій виставковій площі. Ми передамо їх банку партнеру Райфайзен, який перерахує ці кошти фонду «Таблеточки».

Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу рік тому. Ними неможливо розрахуватись, їх можна лише обміняти в банку. Багатьом з нас незручно йти в банк, щоб здати жменю монет, сума яких – кілька гривень. Тому ці копійки й досі лежать у скарбничках без діла. Але кожна така забута копійка – це крок до одужання для онкохворих дітей. Кожен благодійний внесок важливий, адже разом з сотнями інших він перетворюється на потужну допомогу для дітей, які борються з раком.

Пляшки для збору монеток чекатимуть Вас на стійках реєстрації

Приєднуйтесь. Створимо добро разом!